Adobe_Flash_Player_11.1.111.6.apk

24 Mart 2013 Pazar


Güncel Versiyon:
11.1.111.6 : Android Gerektirir 2.2 ve üzeri Kategori: Araçlar V11.1.111.6 güncelleme:Adobe Flash Bu güncelleştirme Player 11'i içerir uyumluluğugiderir ilişkin Android 4 Desteklenen cihazlar, performans iyileştirmeleri ve hata ile güvenlik ve istikrar. Komple setsürüm notları http://adobe.ly/s16mAX: bulunabilir.

Genel Bakış:
Flash Player-videos, ile cihazınıza TAM web getir oyunlar , uygulamalar ve daha fazlası

Adobe Flash Player favori etkileşimli içerik erişimi sağlayarak tam bir web tarama deneyimi sağlar. Adobe Flash Player , cihazınıza verir:

• özgürlüğü size karşılaşabileceğiniz aynı zengin web içeriğe erişmek için masaüstü PC mobil cihazınızdan - yerde, her zaman;
• web sayfaları üzerinde 'boş kutular' olmadan gezen Ödünsüz.

Flaş nasıl bazı örnekler görmek için Oyuncu cihazınızda favori etkileşimli içerik görmenizi sağlar, cihazınızın tarayıcı m.flash.com ziyaret edin.

Bir liste Adobe Flash Player www.adobe.com/go/cd1: sertifikalı cihazlar bulunabilir.

NOT: En son olmadığından emin olmak için aygıt üreticisine veya taşıyıcı ile kontrol edin firmware cihazınız için güncelleme. Android 3 ve üzeri tablet cihazlar için, biz çok Adobe Flash emin olmak için en az Android 3.1 OS güncellemenizi öneririz Oyuncu mümkün olan en iyi deneyimi sunar.

Tıklayarak Ben de bu Lisans Anlaşması'nın şartlarını kabul ediyorum "Install" http://adobe.com/go/eum . Adresinde gizlilik ayarlarını yönet https://settings.adobe.com/flashplayer/mobile .





Reklamı Kapat


Reklamı Kapat