ASTRO Dosya Yöneticisi / Tarayıcı Pro v4.2.461 [Final] | APK yükle

23 Mart 2013 Cumartesi




ASTRO Dosya Yöneticisi / Tarayıcı Pro v4.2.461 [Final] | APK yükle









Geliştirici: Metago

Sürüm: 4.2.461

Android Gereksinim: 4.0 ve üzeri

Kategori: Verimlilik

Boyut: 4 MB

Fiyat: US $ 3.99

Ortalama Oy: 4.5 / 5.0



















Bir STRO , müzik, video, belge ve diğer dosyaları düzenlemek ve fotoğraflarınızı görüntülemek yardımcı olur. Astro File Manager Android Market üzerinde 35 milyon indirme ve 300,000 yorum var!



















Göz ve telefon, tablet veya Dropbox, Google Drive, SkyDrive ve kısa Box gibi bulut hizmetleri üzerinde fotoğraf, müzik, video veya belge düzenlemek. Windows Explorer veya Mac Finder gibi.



















Ayrıca pil ömrü yakmak ve kaybederseniz veya telefon değiştirmek durumunda Uygulamalarınızı yedekleme işlemleri durdurmak yeteneği verir.



















Bu resim görünümü standart galerileri daha iyi çalışır ve bir STRO Top Ten Android App onlarca olduğunu listeler ve kitapların tavsiye edilmiştir. Şimdi indirin.



















Özellikler dosya yönetimi, Google Drive, Dropbox ve SkyDrive, android dosya tarayıcı, dosya ve / veya uygulama yedekleme, görüntü ve metin izleyiciler ile bulut depolama, ağ, Bluetooth, SFTP, Zip / Tar, downloader, küçük, arama dosyaları, uygulama yöneticisi içerir , görev yöneticisi, ekleri ve daha fazlası.



















: Hızlı Başlangıç ​​Kılavuzu, SSS ve Dokümantasyon için yeni destek portalını ziyaret http://support.metago.net .



















Biz ASTRO temalar ekledik. Android en popüler dosya yöneticisi indir ve birçok ikon setleri ve v2 "Klasik" ASTRO görünüm ve his de dahil olmak üzere renkleri arasından seçim.



















Bir STRO İngilizce, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Almanca, Japonca, Korece, Geleneksel Çince, Basitleştirilmiş Çince, Rusça ve Portekizce: Şu anda da dahil olmak üzere 11 dilde destekler.













NOT: APK ve lansman takın. Hayır Anahtar APK gerekli.




Ekran Görüntüleri:






























Daha fazla bilgi için, Manager / Tarayıcı Google Play'de ASTRO Dosya ziyaret edin.


Reklamı Kapat


Reklamı Kapat